Podpora in statistika na konferenci09. 09. 2010

Za večje slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo arom, smo pripravili 30 spletnih anketnih vprašalnikov, s pomočjo katerih so udeleženci prodajne konference ocenjevali vzorce novih izdelkov in predstavitvena predavanja. Na konferenci smo nudili tudi podporo in sprotno pripravo statistik za evalvacijo rezultatov. Objavljamo tudi prostorske fotografije iz konference.

Raziskava je bila elektronsko podprta s spletnim orodjem za ankete FluidSurveys.

Tudi vas zanimajo naše storitve izdelave spletnih vprašalnikov in statistične obdelave podatkov? Oglejte si posebno ponudbo za podporo konferecnam in nas kontaktirajte.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference