Izdelava promocijskih vsebin

Če želite napolniti vaša spletna in tiskana gradiva, ste na pravi strani. Ponujamo uporabne kreativne storitve, ki temeljijo na lastnem znanju in izkušnjah:

 • Pisanje besedil (copywriting) za tiskane publikacije, spletne strani in druge interaktivne medije.
 • Avdioprodukcija – snemanje in montiranje zvočnih prispevkov in reportaž za splet in radio.
 • Videoprodukcija – snemanje in montiranje HD-videoprispevkov in reportaž za splet in TV.
 • Fotografiranje za spletne in tiskane medije.
 • Panofotografiranje (prostorsko fotografiranje) za elektronske medije.

Vse v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku. Naši naročniki so oblikovalski studii, medijske hiše in končni naročniki (podjetja in organizacije). Radi in uspešno delamo tudi za agencije.

Pisanje besedil

Pišemo besedila na ključ – uskladimo naročnikove želje, analiziramo fenomen, ki ga besedilo obdeluje, in oblikujemo ustrezne zaključene kreativne tekstovne rešitve. Naš cilj je oblikovati besedilo, ki pritegne bralca in ga spodbudi, da se nanj odzove. Pišemo za tiskane publikacije (predstavitvene zloženke, letake, časopise, poročila), spletne strani in druge interaktivne medije. Pišemo tudi govore, članke PR in prevzemamo večje ghostwriter projekte, pri katerih se avtorstvo prenese na drugo osebo. Izvajamo intervjuje za promocijske namene ali objavo v medijih. Intervju z vodstvenimi delavci v podjetju ali organizaciji je lahko odlično promocijsko besedilo za objave na spletu, v zloženkah ali v medijih.

Avdioprodukcija

Snemamo zvočne prispevke, radijske reportaže in intervjuje, ki jih lahko kot odlično promocijsk ogradivo uporabite na spletni strani, tudi v obliki podcasta.

Videoprodukcija

Moštvo Mislim, torej sem pripravlja visokoločljivostne (HD) videoprispevke na ključ. Povejte, kaj želite predstaviti in koga želite z videom nagovoriti, za ostalo poskrbimo mi: scenarij, osvetlitev, snemanje, montaža, grafike, zvok, glasba, podnaslavljanje, izvoz, distribucija…; vse s kreativno ekipo ter profesionalno opremo (HD-kamera, brezžični ročni in kravatni mikrofon, steadicam, stativ, osvetlitev, zelena soba (chroma key studio)). Videoreportaže, ki jih opravimo z novinarjem in snemalcem, lahko vizualno predstavijo vaše projekte, dejavnosti in izdelke na spletni strani ali prenosnem mediju (DVD, USB-ključ).

Fotografija

V studiu ali v naravi fotografiramo in računalniško obdelamo gradivo za predstavitvene publikacije in spletne strani.

Panofotografija

Slika pove več kot tisoč besed, prostorska fotografija (panofotografija ali sferična slika) pa še vsaj tristošestdesetkrat toliko. Postavite se lahko v središče dogajanja/prostora in se neomejeno gibatev vse smeri (360 stopinj). Idealno za predstavitev salonov, lokalov, nepremičnin, premičnin, dogodkovin ostalih projektov. Posamezne panoramske fotografije lahko opremimo z opisnim besedilom, načrti, glasbo, klasičnimi fotografijami in videom ter jih povežemo v virtualne flash sprehode. Oglejte si predstavitev panofotografije na 360.mislimtorejsem.si.

Zakaj je moštvo Mislim, torej sem prava izbira?

Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Smo ljudje z izkušnjami v medijskem prostoru ter izvrstni poznavalci slovenskega jezika. Obvladamo najnovejše globalne medijske, interaktivne, družbene in kreativne rešitve, ki jih učinkovito prenašamo v slovenski prostor. Moštvo Mislim, torej sem ima zelo visoka merila za kakovost, saj je naročnikovo zadovoljstvo naš glavni cilj. Naše prednosti so:

 • Vse na enem mestu: besedilo, zvok, foto, panofoto, video.
 • Profesionalna snemalna in licenčna programska oprema.
 • Hitro, zanesljivo, pošteno in strokovno opravljeno delo.
 • Prilagodljiv delovni urnik.
 • Delamo z agencijami, oblikovalskimi studii, medijskimi hišami in končnimi naročniki.
 • Poznamo zakonitosti spleta in novih medijev, zato pripravljamo vsebine, ki stojijo.

Kontakt

info@mislimtorejsem.si / 051 346 173 – Stopite v stik z nami zdaj!

Poglejte tudi

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference