Kvalitativne in kvantitativne raziskave

  • Smo pravi naslov za izvedbo raziskav o organizacijski klimi, zadovoljstvu zaposlenih in kupcev.
  • Potrebujete strokovnjaka, ki bo za vas izvedel kvalitativne raziskave? S pomočjo različnih tehnik (intervju, analiza vsebine, opazovanje z udeležbo . . .) bomo zbrali podatke in interpretirali vsebino opazovanega pojava ter v njem odkrili smiselne vzorce in povezave.
  • Potrebujete strokovnjaka, ki bo izvedel kvantitativne raziskave? Z različnimi tehnikami bomo raziskovani pojav operacionalizirali, ga izmerili, s statističnimi metodami analizirali in nato izpeljali posplošitve.
  • Raziskava je izvedena, študija/razprava napisana, iščete pa recenzenta, ki bo komentiral vsebinski, stilski in metodološki vidik besedila, preveril citiranje in predlagal ustrezne popravke?

Moštvo Mislim, torej sem izvaja strokovne in kvalitetne raziskave. Več informacij in naročilo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference