Web vprašalnik in CAWI20. 08. 2013

Pripravili smo spletno izvedbo že izdelanega vprašalnika, naredili pilotni test in izvedli CAWI (Computer-assisted web interviewing).

Anketiranje za naročnika, ki meri zadovoljstvo svojih strank, je potekalo s pomočjo panela. Gre za reprezentativno skupino udeležencev, ki jih prosimo, da izpolnijo anketo. Za svoj trud so kompenzirani.

Po končanem anketiranju podatke počistimo, kodiramo in izvozimo v željeni format.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik. Spletno izvedbo vprašalnikov pripravimo v okolju FluidSurveys.si. Sistem za anketiranje je povezan s slovenskim spletnim panelom velikosti 16.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU in držav bivše Jugoslavije). Panel omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference