Vprašalniki na prodajni konferenci13. 09. 2011

Za večje slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo arom, smo pripravili 25 spletnih anketnih vprašalnikov, s pomočjo katerih so udeleženci prodajne konference ocenjevali vzorce novih izdelkov in predstavitvena predavanja. Na konferenci smo nudili tudi podporo in sprotno pripravo statistik za evalvacijo rezultatov.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik. FluidSurveys.si je povezan s slovenskim spletnim panelom velikosti 7.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU), ki omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference