Vprašalniki – merjenje zadovoljstva10. 02. 2013

Za naročnika, ki se ukvarja s prevozi, smo programirali, pilotsko testirali in izvedli elektronski vprašalnik, s katerim vsakodnevno meri zadovoljstvo svojih strank. Na voljo je več različic vprašalnika, jezikovne mutacije in možnost ogleda rezultatov (statistik), ki se v realnem času filtrirajo glede na vnešene parametre (prikazi po stopnjah zadovoljstva ipd.). Tak vprašalnik naročniku omogoča, da takoj zazna in odpravi morebitne težave, ki nastajajo med vsakdanjimi interakcijami zaposlenih in strank. Vprašalnik je tudi eleganten način zbiranja pozitivnega feedbacka zadovoljnih strank.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik.

FluidSurveys.si je povezan tudi s slovenskim spletnim panelom velikosti 14.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU), ki omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference