Vprašalnik – zadovoljstvo zaposlenih22. 05. 2013

Za naročnika, ki se ukvarja z merjenjem zadovoljstva v večjih podjetjih, smo izvedli elektronski vprašalnik za merjenje zadovoljstva zaposlenih.

Tak vprašalnik naročniku omogoča, da takoj zazna in odpravi morebitne težave, ki nastajajo med vsakdanjimi interakcijami zaposlenih in projektnih skupin v podjetju.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik.

FluidSurveys.si je povezan tudi s slovenskim spletnim panelom velikosti 16.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU), ki omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo. Panel je aktivno upravljan, stanje uporabnikov se mesečno povečuje.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference