Spletno orodje za raziskave FluidSurveys31. 03. 2010

Moštvo Mislim, torej sem je s kolegi iz Chide.it pripravilo slovensko različico spletnega orodja za raziskave FluidSurveys, ki ponuja napredne funkcije za zbiranje podatkov s pomočjo raziskav, anket, vprašalnikov in sistemov za glasovanje.

Dobra uporabniška izkušnja je naše vodilo, zato smo vmesnik zasnovali po sistemu povleci in spusti, ki je enostaven in prijazen za uporabo.

Napredne programske funkcije spletnega orodja FluidSurveys vključujejo: prenos odgovorov, kroženje med vprašanji, izbor podatkov, preskok vprašanj, 3d matrice, upravljanje z vlogami, križne tabele, izvoz v formate PDF, PowerPoint, Excel, CSV, PASW/SPSS in druge.

V času beta testiranj programa (april 2010) nudimo še posebne ugodnosti. Preverite na spletnem naslovu raziskave.fluidsurveys.com.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference