Slovenski panel za anketne vprašalnike22. 04. 2011

Spletno orodje za izdelavo anketnih vprašalnikov in podporo vaši raziskavi FluidSurveys smo povezali s slovenskim spletnim panelom velikosti 7.000 udeležencev, ki omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Panel je transparentno sestavljen in aktivno upravljan. Kakovostni in finančno stimulirani respondenti, kontrolni mehanizmi ter naključno vzorčenje omogočajo natančno in nepristransko strukturo vzorca za vaš raziskovalni projekt. Udeležence pošljemo direktno na vstopno stran vašega FluidSurveys vprašalnika, zaračunamo pa vam zgolj tiste, ki anketo končajo v celoti. Cena je odvisna od števila vprašanj v anketi in od željenega vzorca.

Idealno za:

  • raziskave trga,
  • raziskave javnega mnenja,
  • akademske raziskave.

Če želite hitro in strokovno podkovano zbrati odgovore, nas kontaktirajte.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference