Vprašalnik in panelno anketiranje12. 11. 2012

Za naročnika, ki se ukvarja z merjenjem zadovoljstva z izdelki, smo programirali, pilotsko testirali in izvedli elektronski vprašalnik. Anketiranje je potekalo s pomočjo panela, poskrbeli pa smo tudi za izvoz in kodiranje podatkov.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik. FluidSurveys.si je povezan s slovenskim spletnim panelom velikosti 14.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU), ki omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference