Mislim, torej sem na Conventi11. 01. 2013

16. in 17. januarja bo del moštva Mislim, torej sem na sejmu Conventa, ki se odvija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Conventa je vodilno tržišče za industrijo srečanj jugovzhodne Evrope. Poslovna borza omogoča osebne stike med skupnostjo mednarodnih vabljenih kupcev in široko paleto ponudnikov industrije srečanj v JV Evropi.

Če vas zanima izvedba raziskav, spletno anketiranje, merjenje zadovoljstva strank in zaposlenih, panelno anketiranje, statistična analiza in vizualizacija podatkov, nas obiščite na razstavnem mestu VII (rimska sedmica).

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference