Kaj počnemo?

Raziskave in razvoj: ukvarjamo se s kvalitativnimi in kvantitativnimi raziskavami za naročnike iz akademskih in poslovnih okolij. Obvladamo osebne raziskovalne pristope in interpretacijo ter merjenje in statistično analizo. Izdelamo in izvedemo spletne anketne vprašalnike, merimo organizacijsko klimo in zadovoljstvo zaposlenih/strank.

Novi mediji: pišemo besedila (copywriting) in govore ter izvajamo intervjuje za tiskane publikacije, spletne strani in druge interaktivne medije. Fotografiramo v digitalni in prostorski tehniki, snemamo ter montiramo avdio in videoprispevke. Ponujamo vam uporabne kreativne rešitve, ki temeljijo na znanju in izkušnjah našega moštva.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference