Zakaj smo najboljši?

Moštvo Mislim, torej sem sestavljajo strokovnjaki s področja raziskovanja in razvoja (R&D). Vemo, kaj, kje in kako vprašati ter kako zbrano analizirati. Znajdemo se v kvalitativnih in kvantitativnih raziskovalnih vodah.

V moštvu so tudi ljudje z izkušnjami v medijskem prostoru ter izvrstni poznavalci slovenskega jezika. Kar zapišemo, stoji. Poznavalci najnovejših spletnih interaktivnih, družbenih in kreativnih rešitev poznajo vse, kar stroka ponuja najboljšega v svetu, in to učinkovito prenašajo v slovenski prostor.

Predpisi za kakovost moštva Mislim, torej sem so zelo visoki, naročnikovo zadovoljstvo pa je naš končni cilj.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference