CAWI anketiranje21. 05. 2014

Za naročnika, ki izvaja sondiranje previvalstva v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji smo pripravili CAWI (Computer-assisted web interviewing).

Anketiranje je potekalo s pomočjo panela. Gre za reprezentativno skupino udeležencev, ki jih prosimo, da izpolnijo anketo. Za svoj trud so kompenzirani.

Tudi vas zanima naša ponudba? Naš sistem za anketiranje je povezan s slovenskim spletnim panelom velikosti 16.000 udeležencev (na voljo so tudi še večji paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU in držav bivše Jugoslavije). Panel omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference