ATLAS.ti – orodje za kvalitativno analizo

ATLAS.ti je najbolj zmogljivo in napredno orodje za kvalitativno analizo na tržišču. Raziskovalci lahko z njim odkrijejo in sistematično analizirajo zapletene fenomene, ki se skrivajo v besedilu, sliki, zvoku, videu. S programsko opremo lahko najdejo, kodirajo in razlagajo svoje ugotovitve o analiziranih podatkih; tehtajo in vrednotijo njihovo pomembnost; in si ustvarijo sliko o zapletenih odnosih med njimi.

S programom ATLAS.ti lahko raziskovalec suvereno obvlada velike enote gradiv ter organizira svoje zapiske, beležke in ugotovitve. Še več, program ponuja analitična in vizualizacijska orodja, ki pomagajo pri uvidu v nove poglede na preučevane podatke.

Podjetje Mislim, torej sem je uradni zastopnik za programsko opremo ATLAS.ti v Sloveniji. Če vas zanima nakup, najem ali nadgradnja najnovejše različice programske opreme ATLAS.ti (kot posameznik, podjetje ali izobraževalna ustanova) po ugodni ceni, stopite v stik z nami. Ponujamo licence za enega ali več (5-80) uporabnikov ter popuste za izobraževalne ustanove.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference