Anketiranje – Hrvaška30. 03. 2014

Za naročnika iz Hrvaške smo pripravili spletno izvedbo že izdelanega vprašalnika, naredili pilotni test in izvedli CAWI (Computer-assisted web interviewing).

Anketiranje za naročnika, ki meri nakupovalne navade v različnih segmentih trgovin za prehrano in vsakdanjo nego, je potekalo s pomočjo panela. Gre za reprezentativno skupino udeležencev, ki jih prosimo, da izpolnijo anketo. Za svoj trud so kompenzirani.

Po končanem anketiranju podatke počistimo, kodiramo in izvozimo v željeni format.

Tudi vas zanima naša ponudba? Oglejte si paket Vprašalnik. Sistem za anketiranje je povezan s hrvaškim spletnim panelom (na voljo so tudi še paneli, ki pokrivajo druga jezikovna področja EU in držav bivše Jugoslavije). Panel omogoča hitro, zanesljivo in kakovostno zbiranje podatkov za vašo raziskavo.

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference