Kaj počnemo?

Ukvarjamo se s kvalitativnimi in kvantitativnimi raziskavami za naročnike iz akademskih in poslovnih okolij. Obvladamo osebne raziskovalne pristope in interpretacijo, ter merjenje in statistično analizo. Podatke znamo vizualizirati na nesuhoparen način in z dodano vrednostjo.

Pišemo besedila (copywriting) za tiskane publikacije, spletne strani in druge interaktivne medije. Produciramo tudi ostale vsebine za spletne medije (foto, video). Poskrbimo za uporabne kreativne rešitve, ki temeljijo na znanju in izkušnjah našega moštva.

Ponujamo:

Pisanje besedil (copywriting)

Kvalitativno in kvantitativno raziskovanje

Statistična obdelava podatkov s programskim paketom SPSS

Vizualizacija podatkov in projektov

Programska oprema

  • ATLAS.ti — orodje za kvalitativno analizo
  • FluidSurveys — spletno orodje za podporo raziskavam (vprašalniki, ankete, zbiranje, obdelava in izvoz podatkov)

.

Kdo smo in zakaj smo najboljši?

Stopite v stik z moštvom Mislim, torej sem

Cenik storitev

Napolnimo vaša spletna in tiskana gradiva!

Novo v ponudbi — izdelava promocijskih vsebin: besedilo, foto, panofoto in video.
Imamo popolno multimedijsko moštvo z odličnimi strokovnimi in praktičnimi izkušnjami: kreativce, tekstopisce, prevajalce, oblikovalce, fotografe, snemalce, montažerje, programerje in novinarje. Izkoristite priložnost zdaj!

Kontakt

Želite naročiti storitve? Vas zanimajo podrobnosti naše ponudbe? Stopite v stik z nami! Pošljite nam elektronsko pošto. Poklepetajte z nami v živo (gTalk). Pokličite nas po telefonu. Pišite nam. Lahko naredite tudi vse naenkrat. ;) Pričakujete lahko hiter odgovor.

Reference